Την πώληση της ΑΕΚ φέρεται να έχει αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, την οποία είχε αποκαλύψει πριν από λίγο διάστημα η στήλη Big Mouth του powergame.gr

Σύφμωνα με τις πληροφορίες της στήλης, η «κιτρινόμαυρη» φαίνεται να έχει βρει τον επόμενο πρόεδρο της, τον εφοπλιστή και γνωστό ακτοπλόο Μάριο Ηλιόπουλο της Seajet. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον Μάριο Ηλιόπουλο. 

Το ζεϊμπέκικο του Μάριου Ηλιόπουλου

Μάριος Ηλιόπουλος: Το ζεϊμπέκικο του φερόμενου νέου προέδρου της ΑΕΚ | Parapolitika


Διαβάστε ακόμα: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πουλάει την ΑΕΚ - Στα χέρια του Μάριου Ηλιόπουλου της Seajet θα περάσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ

Παράλληλα, η στήλη αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας πλέον επιτύχει τους στόχους που είχε θέσει, όταν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρισκόταν στη Γ’ Εθνική, κρίνει σκόπιμο ότι είναι το κατάλληλο timing, για να έρθει αυτή η στιγμή.

Πάντως, αν και κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, πληροφορίες αναφέρουν πως το deal έχει γίνει και πλέον μένουν τα τυπικά, για να ολοκληρωθεί κι επίσημα.

Τι γράφει το ''Big Mouth''

- Πριν από κάμποσο καιρό σάς είχα γράψει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να πωλήσει την πολυαγαπημένη του ΑΕΚ. Φαίνεται ότι η σχετική πληροφορία απηχεί πέρα ως πέρα την πραγματικότητα, αφού ο «Τίγρης», έχοντας επιτύχει τους στόχους που είχε θέσει όταν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρισκόταν στη Γ’ Εθνική, κρίνει σκόπιμο ότι είναι το κατάλληλο timing για να κάνει το exit. Με βάση αυτά που φτάνουν στ’ αυτιά μου, εσχάτως βρήκε αγοραστή και δη Έλληνα και εφοπλιστή. Ο λόγος για τον γνωστό ακτοπλόο Μάριο Ηλιόπουλο της Seajet, που είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια συνεργασία με τον πρόεδρο Δημήτρη. Αν και οι δύο πλευρές αποφεύγουν κάθε σχόλιο, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα έκαναν λόγο για ένα deal που μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί.