Η προεκλογική περίοδος φτάνει στο τέλος της και οι πολιτικοί αρχηγοί, έπειτα από μια σκληρή μάχη στα «μπαλκόνια», ως είθισται φροντίζουν την τελευταία μέρα πριν από την Κυριακή των εκλογών να κατεβάζουν τους ρυθμούς τους. Το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δώσει το καθιερωμένο του ραντεβού με δημοσιογράφους σε γνωστή ταβέρνα των Βριλησσίων. Σημειώνεται ότι το αντίστοιχο περσινό κάλεσμα - μία μέρα πριν τις βουλευτικές εκλογές -  δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω του αγώνα που είχε ο πρωθυπουργός στο πρωτάθλημα του Κολλεγίου Αθηνών με την ποδοσφαιρική ομάδα 30 Plus SAKA F.C.

Όσον αφορά τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη συνάντηση με τους διαπιστευμένους συντάκτες της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν από τις εκλογές σε πολύ γνωστό μαγαζί του Θησείου. Το κάλεσμα που έχει απευθύνει η Κουμουνδούρου είναι για τις 13.30 το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκος Ανδρουλάκης, βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης - χθες έκλεισε την προεκλογική περίοδο με ομιλία στην Πλατεία Λιονταριών- και στις 11:30 το πρωί αναμένεται να έχει συνάντηση με τοπικά στελέχη του Κινήματος, στη Χερσόνησο, ενώ στις 13:00 θα μεταβεί στο σπήλαιο στο Οροπέδιο και θα καταλήξει στον Άγιο Νικόλαο όπου και θα γευματίσει.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ,  Δημήτρης Κουτσούμπας, το μεσημέρι του Σαββάτου πρόκειται να συναντηθεί με δημοσιογράφους για ένα... ευρωπαϊκό απεριτίφ. Και ενώ θα περίμενε κανείς η μάζωξη να γίνει είτε στην Καισαριανή είτε σε κάποιο από τα παραδοσιακά αριστερά στέκια, εν τέλει ο Περισσός έκανε την έκπληξη και το κάλεσμα θα πραγματοποιηθεί σε πολύ γνωστό μπαρ της οδού Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας.