Ένα απρόοπτο συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Διαβάστε ακόμα: Ατύχημα για τη Λιάνα Κανέλλη σε ζωντανή μετάδοση - "Πανικός" στο στούντιο

Ειδικότερα, η Λιάνα Κανέλλη ήταν χθες, Κυριακή, των ευρωεκλογών καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1. Ωστόσο, δυστυχώς η γνωστή δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ είχε ένα ατύχημα στο πλατό, με συνέπεια να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1w31384n841)

"Είναι καλύτερα"

Το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή του Alpha «Happy Day» ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την κατάσταση της υγείας της Λιάνας Κανέλλη.

«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν όλοι και δικαίως, γιατί ξαφνικά σωριάστηκε. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζεμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, βλέπω το σοκ στα μάτια της», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια να τη στείλει στο νοσοκομείο, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν χειρουργημένο, είχε κάνει χιαστό», σημείωσε ακόμη.