Μόνο νικηφόρο δεν ήταν το μήνυμα των Ευρωεκλογών για τον Στέφανο Κασσελάκη, με τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr να σημειώνει πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε κάτω από τον πήχη που είχε θέσει, χωρίς να εκπέμπει την εικόνα πως διαθέτει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. 

Μάλιστα, η στήλη δεν αποκλείει να δρομολογηθούν εξελίξεις στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση και μάλιστα άμεσα.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι του συνέβη, είναι προφανές ότι το αποτέλεσμα της κάλπης μόνο νικηφόρο μήνυμα δεν εξέπεμψε για τον πρόεδρο Κασσελάκη. Απεναντίας, έχω την αίσθηση ότι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε κάτω από τον πήχη που είχε θέσει, αδυνατώντας να πείσει ότι διαθέτει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Αν και είναι νωρίς, δεν αποκλείω το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών να δρομολογήσει εξελίξεις στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου, με τον πρόεδρο Τσίπρα να αναλαμβάνει (και μάλιστα άμεσα) πρωτοβουλίες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.