«Βατερλώ» υπέστη χθες στις ευρωκάλπες η Νέα Αριστερά η οποία συγκέντρωσε 2,45% ενώ δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε 100.000 σταυρούς (97.554). Μιλάμε για ένα πολύ κακό εκλογικό αποτέλεσμα για τον Αλέξη Χαρίτση και το κόμμα του, το οποίο «τερμάτισε» 10ο μετά το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Όπως αναφέρει το Big Mouth του powergame.gr, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δυστυχώς δεν κατάφερε να πείσει την ελληνική κοινωνία για τις φοβερές και τρομερές ιδέες, που διαθέτει και που φιλοδοξεί να μεταλαμπαδεύσει στο σύνολο της κοινωνίας. Παρά την τρομακτική διάθεση προσφοράς που διαχρονικά έχει ο άνδρας, ο κόσμος γύρισε την πλάτη στη Νέα Αριστερά.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Μία από τις, ομολογώ, πιο ευχάριστες στιγμές της χθεσινής βραδιάς ήταν το εκλογικό αποτέλεσμα της Νέας Αριστεράς του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Αυτού του ομολογουμένως υπέροχου πολιτικού άνδρα, που δυστυχώς δεν κατάφερε να πείσει την ελληνική κοινωνία για τις φοβερές και τρομερές ιδέες, που διαθέτει και που φιλοδοξεί να μεταλαμπαδεύσει στο σύνολο της κοινωνίας. Παρά την τρομακτική διάθεση προσφοράς που διαχρονικά έχει ο Τζανακόπουλος, ο κόσμος γύρισε την πλάτη στη Νέα Αριστερά, με κάτι φίλους μου να κλαίνε απαρηγόρητοι, θέλοντας να συμπαρασταθούν στο δράμα του ανδρός.