Μια τρυφερή ανάρτηση για τον τρόπο με τον οποίο στάθηκε δίπλα του στην περιπέτεια της υγείας του έκανε για τη σύζυγό του, υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, ο Γιάννης Μπρατάκος.

Συνοδεύοντας την εν λόγω ανάρτηση από μια φωτογραφία από τον γάμο τους, στην οποία το ζεύγος ανέβαινε τη σκάλα του Δημαρχείου Αθηναίων, που «κατέληγε» στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος και τέλεσε το μυστήριο, τώρα έκανε λόγο για μια άλλη «ανηφόρα», στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, στην οποία η σύζυγός του ήταν «αδιάκοπα δίπλα του».

Σημείωσε πως οι πιο καθοριστικές στιγμές στις διαδρομές «με τους ανθρώπους της ζωής μας» είναι οι «δύσκολες», «καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας».

Η ανάρτηση του Γιάννη Μπρατάκου

«Ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα, πριν από κάποιους μήνες στο Δημαρχείο της Αθήνας. Τότε η ανηφόρα μας κατέληγε στον χαμογελαστό δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Η πιο πρόσφατη ανηφόρα με βρίσκει στο νοσοκομείο 401, υγιή και δυνατό πλέον, με την Έλενα αδιάκοπα δίπλα μου, γεμάτη πολύτιμη φροντίδα, αστείρευτη αγάπη και αληθινή έγνοια.

Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας».


Η περιπέτεια υγείας του Γιάννη Μπρατάκου και η διπλή χειρουργική επέμβαση - Το διαρκές ενδιαφέρον Δένδια και τα τηλεφωνήματα της Ντόρας Μπακογιάννη

Σημειώνεται πως η περιπέτεια υγείας του Γιάννη Μπρατάκου ξεκίνησε από μια άτυχη στιγμή σ’ ένα κινέζικο εστιατόριο προ ημερών, που τον οδήγησε στο χειρουργείο, όπως είχε γράψει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr. Αν και επρόκειτο για μια επέμβαση ρουτίνας, κάτι δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα οι θεράποντες ιατροί του «401» να αναγκαστούν την προηγούμενη Τετάρτη να κάνουν μια διορθωτική επέμβαση στον επί χρόνια στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

*Διαβάστε ακόμη: Βγήκε από την εντατική ο Μπρατάκος: Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του - Το διαρκές ενδιαφέρον του Δένδια και τα τηλεφωνήματα της Ντόρας

Το αξιοσημείωτο, δε, είναι ότι το ενδιαφέρον του υπουργού Δένδια ήταν διαρκές, αφού, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, εκτός από την πρώτη μέρα, βρέθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο δύο ακόμη φορές. Καθημερινή παρουσία στο τηλέφωνο τόσο του Μπρατάκου όσο και της συζύγου του και των γιατρών είχε και η Ντόρα Μπακογιάννη, που διατηρεί διαχρονικά στενή φιλική σχέση με τον πρώην υφυπουργό.

Αυτονόητο ήταν το ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε κάτι τέτοια βάζει σε δεύτερη μοίρα τα πάντα και ασχολείται προσωπικά.