Δίνουν και παίρνουν τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον επικείμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, υπάρχει μία αίσθηση ότι στην άσκηση του ανασχηματισμού είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί και το ονοματεπώνυμο του Θωμά Βαρβιτσιώτη. Όπως αναφέρει η στήλη, πρόκειται για ένα εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα που προκύπτει καθαρά και μόνο από… αισθήσεις.

Πάντως στο πλαίσιο των γενικευμένων φημών, έχει πέσει και μια ιδέα στο τραπέζι του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την αξιοποίηση του προέδρου του ΤΕΕ, Γιώργου Στασινού.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Προς αποφυγήν πάλι παρεξηγήσεων, ξεκαθαρίζω, για να μην κάψω κανέναν (κανονικό) άνθρωπο, ότι αυτό που θα διαβάσετε δεν έχει καμία (απολύτως) σχέση με πληροφορία, αλλά αποτελεί αποκλειστικά και μόνο αίσθηση. Με βάση αυτήν την αίσθηση, κάτι μου λέει ότι στην άσκηση του ανασχηματισμού είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί και το ονοματεπώνυμο του Θωμά Βαρβιτσιώτη. Απλά επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για ένα εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα που προκύπτει από τις αισθήσεις μου, που δεν σας κρύβω ότι εσχάτως επηρεάζονται από την αφρικανική σκόνη και τις αυξημένες θερμοκρασίες.

!Στο πλαίσιο των φημών (που έχουν την τιμητική τους), άκουσα ότι έχει πέσει και μια ιδέα στο τραπέζι του προέδρου Μητσοτάκη, για την αξιοποίηση του προέδρου του ΤΕΕ, Γιώργου Στασινού.