Εν μέσω προεκλογικής περιόδου η στήλη Big Mouth του powergame.gr έγραφε ότι ο παλιός δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, όντας ενοχλημένος από την ήττα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε αποφασίσει να «εκδικηθεί» τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη, στηρίζοντας τους Δημοκράτες του δικηγόρου του, Ανδρέα Λοβέρδου.

Με το που δημοσιεύθηκε το συγκεκριμένο σχόλιο γνωστοί και άγνωστοι έσπευσαν να κατακεραυνώσουν τη στήλη εκδηλώνοντας την ενόχλησή τους. Επειδή είναι δύσκολο να κρύψει κανείς τα εκλογικά αποτελέσματα, το νούμερο που εξασφάλισε στα Δωδεκάνησα ο Λοβέρδος απλώς επιβεβαιώνει την πληροφορία, που ήθελε τον γνωστό ξενοδόχο να δίνει «γραμμή» για τους Δημοκράτες. Εκτός κι αν αυτό το 2,19% σε επίπεδο νομού και 2,88% στον Δήμο Ρόδου, που εξασφάλισε ο Λοβέρδος, γοητεύτηκε από τις θέσεις του συγκεκριμένου πολιτικού αρχηγού…

 Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Όταν αποτόλμησα εν μέσω προεκλογικής περιόδου να γράψω ότι ο παλιός δήμαρχος Ρόδου, γνωστός ξενοδόχος Αντώνης Καμπουράκης, όντας ενοχλημένος από την ήττα του στις πρόσφατες εκλογές, είχε αποφασίσει να εκδικηθεί (με την καλή έννοια) τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη, στηρίζοντας τους Δημοκράτες του δικηγόρου του, Ανδρέα Λοβέρδου, έσπευσαν να με φάνε οι γνωστοί που ενοχλούνται κάθε πρωί μ’ αυτά που γράφω. Επειδή, εκτός από τον βήχα και τα χρήματα, είναι δύσκολο να κρύψει κανείς και τα εκλογικά αποτελέσματα, έχω την αίσθηση ότι το νούμερο που εξασφάλισε στα Δωδεκάνησα ο πρόεδρος Ανδρέας απλώς επιβεβαιώνει την πληροφορία, που ήθελε τον παλιό δήμαρχο Καμπουράκη να δίνει «γραμμή» για τους Δημοκράτες. Εκτός κι αν πιστέψω ότι αυτό το 2,19% σε επίπεδο νομού και 2,88% στον Δήμο Ρόδου, που εξασφάλισε ο Λοβέρδος, ήταν απλώς μια έκρηξη των ψηφοφόρων των νησιών, που, σε αντίθεση με τον συνολικό πληθυσμό, είχαν γοητευτεί από τις θέσεις του συγκεκριμένου πολιτικού αρχηγού.