Εδώ και κάμποσο καιρό η στήλη Big Mouth του powergame.gr έγραφε ότι μετά τις ευρωεκλογές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα έβγαινε και θα αμφισβητούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη. Αυτό που συνέβη χθες απλώς ήρθε να επισημοποιήσει την οριστική ρήξη στη σχέση των δύο ανδρών.

Διαβάστε εδώ: ΠΑΣΟΚ: Κύμα αμφισβήτησης Ανδρουλάκη - Εδώ και τώρα το restart, θέλουν οι αμφισβητίες, τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη

Αν και ο βουλευτής Αρκαδίας ήταν εξ αυτών που στήριξαν με νύχια και με δόντια την υποψηφιότητα του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ως ανταπόδοση της στήριξης που του παρείχε, ο Ανδρουλάκης προσπάθησε να τον αφήσει εκτός Βουλής, βάζοντας μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα απέναντι στον Κωνσταντινόπουλο.

Τώρα, λοιπόν, ο επί χρόνια φίλος και σύντροφος του Ανδρουλάκη, σύμφωνα με τη στήλη, πέραν της επιστολής, πρωτοστατεί και στη συγκρότηση ενός εσωκομματικού μετώπου που έχει ως απώτερο στόχο την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Εδώ και κάμποσο καιρό σάς είχα γράψει ότι μετά τις ευρωεκλογές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα έβγαινε και θα αμφισβητούσε τον πρόεδρο Ανδρουλάκη. Αυτό που συνέβη χθες απλώς ήρθε να επισημοποιήσει την οριστική ρήξη στη σχέση των δύο ανδρών. Αν και ο βουλευτής Αρκαδίας ήταν εξ αυτών που στήριξαν με νύχια και με δόντια την υποψηφιότητα του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ως ανταπόδοση της στήριξης που του παρείχε, ο πρόεδρος Νίκος προσπάθησε να τον αφήσει εκτός Βουλής, βάζοντας μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα απέναντι στον Κωνσταντινόπουλο. Τώρα, λοιπόν, ο επί χρόνια φίλος και σύντροφος του Ανδρουλάκη μαθαίνω ότι, πέραν της επιστολής, πρωτοστατεί και στη συγκρότηση ενός εσωκομματικού μετώπου που έχει ως απώτερο στόχο την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.