Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ενώ στελέχη του κόμματος συνεχίζουν να αμφισβητούν τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος τελεί υπό παραίτηση. Κατά τις πληροφορίες, φέρεται να έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του και εκείνο που μένει είναι απλώς να δημοσιοποιηθεί.

Διαβάστε ακόμα: Σπυρόπουλος για ευρωεκλογές: Το ''ευχαριστώ'' στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ - ''Θα συμβάλω στην επόμενη ημέρα της παράταξης''

Άλλωστε, πρόκειται για μια εξέλιξη απολύτως λογική, αφού ο κ. Σπυρόπουλος όφειλε να είχε παραιτηθεί από την ημέρα που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η στήλη.

Το γεγονός, λοιπόν, πως δεν προχώρησε σε αυτή την κίνηση νωρίτερα, προκάλεσε να καταγραφεί στο πρόσωπό του μια ήττα και για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη. Γιατί, όταν κατεβαίνει υποψήφιος ο εν ενεργεία Γραμματέας και δεν καταφέρνει να εκλεγεί, - όπως αναφέρει και το Big Mouth- ένα κομμάτι της αποτυχίας το χρεώνεται ο φορέας, καθώς πρόκειται για το δεύτερο όνομα στο κόμμα.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει σήμερα το Big Mouth ΕΔΩ.