Αν ο Μητσοτάκης αποφασίσει να ξαναπροτείνει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο να την ψηφίσει. Μάλιστα, o Μεσσήνιος πολιτικός θυμίζει ότι ο σημερινός πρωθυπουργός με την ιδιότητα του βουλευτή της ΝΔ, δεν είχε ψηφίσει την προτεινόμενη από τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ, υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, εκτός από τον Σαμαρά, υπάρχουν και καμία 25αριά μέχρι στιγμής Νεοδημοκράτες βουλευτές που στις κατ΄ ίδιαν συζητήσεις τους, ξεκαθαρίζουν, προκαταβολικά, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τη Σακελλαρόπουλου.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

-Δεν σας κρύβω ότι η πρωινή αναφορά του Νότη, με έβαλε σε σκέψεις. Άρχισα λοιπόν να τηλεφωνώ σε κάτι φίλους που έχω και στο ευρύτερο περιβάλλον Σαμαρά. Από αυτούς του φίλους κατάλαβα ότι ο ίδιος ο πρόεδρος Αντώνης, δεν υπάρχει ούτε μία (μα ούτε μία), πιθανότητα στο δισεκατομμύριο, να ψηφίσει τη σημερινή Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου εφόσον ο πρόεδρος Κυριάκος, αποφασίσει να την ξαναπροτείνει. Μάλιστα, θυμίζει ότι ο σημερινός πρωθυπουργός με την ιδιότητα του βουλευτή της ΝΔ, δεν είχε ψηφίσει την προτεινόμενη από τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ, υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου. Όμως αν κατάλαβα καλά από τον φίλο μου τον σαμαρικό, εκτός από τον ίδιο τον Μεσσήνιο πολιτικό, υπάρχουν και καμία 25αριά μέχρι στιγμής Νεοδημοκράτες βουλευτές που στις κατ΄ ίδιαν συζητήσεις τους, ξεκαθαρίζουν (προκαταβολικά) ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τη Σακελλαρόπουλου.