Τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη αναφορικά με τα σενάρια περί διαγραφών στο ΠΑΣΟΚ σχολίασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν», ενώ συμπλήρωσε ότι ο πρόεδρος του κόμματος του έχει δώσει χρόνο μέχρι την Κεντρική Επιτροπή, δηλαδή δέκα ημέρες.

Μιλώντας για τα εσωκομματικά είπε πως, «το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε μία διαδικασία που είναι αναζωογονητική» και διερωτήθηκε, τι από όλα αυτά που έχει πει είναι μεμπτό. «Ζητήσαμε τις πρώτες μέρες να γίνει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ο πρόεδρος αρνήθηκε και χθες με κάλεσε για Κοινοβουλευτικής Ομάδα» ανέφερε.

«Κατανοώ πως η ΝΔ δεν θέλει κόμματα πάνω από 14% για να την απειλούν, εγώ λέω πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάει πιο πάνω», είπε και συμπλήρωσε πως, «θέλουμε υποψήφιο αρχηγό που θα κερδίσει το 1 εκατ. ψηφοφόρους που έφυγαν από τη ΝΔ και το μισό εκατομμύριο που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ συν περίπου ένα εκατομμύριο που έχουν φύγει από εμάς».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος κατέθεσε τη δική του πρόταση σχετικά με την παράταξη λέγοντας ότι πρέπει μέσα στο εξάμηνο να γίνει αποτίμηση, να πουν οι υποψήφιοι πρόεδροι τα σχέδιά τους και τις θέσεις τους για διεύρυνση και να προχωρήσουν σε εκλογή από τη βάση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d22w3mw96nyx)