Οριστικό «διαζύγιο» για τον Παύλο Σαράκη και την Ελληνική Λύση, καθώς ο Κυριάκος Βελόπουλος τον έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας κάνοντας λόγο για «αλαζονεία, αχαριστία, αμετροέπεια και υποτιμητική συμπεριφορά».

«Έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος. Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Σαράκης απάντησε αρνούμενος όσα τού καταλογίζονται και σχολίασε: «Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται».

Η ΚΟ της Ελληνικής Λύσης διαθέτει πλέον 11 βουλευτές, ενώ ο αριθμός των ανεξάρτητων ανέρχεται σε 9.

Διαβάστε ακόμα: Δυνάµεις και στόχοι στα δεξιά της Δεξιάς: Βελόπουλος, Νατσιός και Λατινοπούλου µετράνε τα κέρδη τους και χαράσσουν τη στρατηγική της επόµενης µέρας


Ελληνική Λύση: Το παρασκήνιο της διαγραφής του Παύλου Σαράκη

Η αφορμή της διαγραφής του Παύλου Σαράκη φαίνεται πως είναι οι διαφωνίες για τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. Προ ημερών, με γραπτή δήλωσή του, ο βουλευτής Επικρατείας κατήγγειλε ότι τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεθοδευμένο σχέδιο «δολοφονίας του χαρακτήρα» του και «φωτογράφιζε» την ηγεσία του κόμματος για όσα διέρρεαν.

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι συναντήθηκε με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την αντιπρόεδρο του κόμματος, Δήμητρα Κρητικού, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα γεγονότα. Στη συνάντηση αυτή, όπως ο ίδιος σημείωνε, τον διαβεβαίωσαν ότι χαίρει της εκτιμήσεως και της εμπιστοσύνης τους, θεωρώντας τα δημοσιεύματα ανυπόστατα και κακόβουλα - ισχυρισμός που διατυπώθηκε και σε επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Η εξέλιξη, όμως, επέφερε το «διαζύγιο» και οι πραγματικοί λόγοι αναζητούνται...

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή