Μετά την κοινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στη Θήβα, σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, κατά την προεκλογική περίοδο, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, πριν από λίγες ημέρες, απέστειλε μια επιστολή προς τον πρωθυπουργό, όπως αποκαλύπτει η στήλη ''Big Mouth'' του powergame.gr.

Διαβάστε ακόμα: Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος: Συνάντηση με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων - Έκκληση να σταματήσει ο πόλεμος

Μάλιστα, η επιστολή αυτή προκάλεσε το τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, ανάμεσα στις φιλοφρονήσεις και το καλό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματός τους, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο και για «επανεκκίνηση» των σχέσεων κράτους – εκκλησίας, μετά το αρνητικό κλίμα που επικράτησε τον τελευταίο καιρό.

Ο ρόλος Σκυλακάκη

Με αφορμή την παραπάνω πληροφορία, λοιπόν, που έφερε στο «φως» το ''Big Mouth'', η στήλη προχωρά σε μια ακόμα αποκάλυψη σχετικά με τις σχέσεις Μητσοτάκη – Ιερώνυμου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες,  το πρόσωπο που φαίνεται να έχει ρόλο «ενδιάμεσου» (δηλαδή μεσολαβητή) μεταξύ του πρωθυπουργού και του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας, είναι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης.

Μάλιστα, - σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης- ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη, να συνομιλεί αποκλειστικά και μόνο με τον Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει το Big Mouth σήμερα ΕΔΩ.