Δύο πρώην πρωθυπουργοί τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση στο Ηρώδειο για τον θρυλικό Μίμη Πλέσσα, ο οποίος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής: ο λόγος για τους Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, είχαν και μια συνάντηση με τον Κωστή Χατζηδάκη, που ήταν επίσης στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού.

hatzidakis_karamanlis_19_6_2024
hatzidakis_samaras_19_6_2024


Τα φωτογραφικά ενσταντανέ από το περιθώριο της όμορφης μουσικής βραδιάς κυκλοφόρησαν μέσα από σχετική ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας, με τη στήλη να σημειώνει με νόημα πως «σε κάθε περίπτωση, μάλλον πέτυχε».
 

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Έναν αιώνα ζωής συμπληρώνει ο μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας και στην εκδήλωση προς τιμήν του στο Ηρώδειο έδωσαν το «παρών» δύο πρώην πρωθυπουργοί. Αναφέρομαι στους Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, που πήγαν και απόλαυσαν την όμορφη (μουσική) βραδιά. Γυρνώντας στο σπίτι από διαστροφή, άρχισα να σερφάρω στα social media και κάποια στιγμή «έπεσα» πάνω σε μια φρέσκια ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κωστή Χατζηδάκη, την οποία και ξεχώρισα, αν και περασμένη ώρα. Και την ξεχώρισα γιατί σε δύο από τα πολλά φωτογραφικά ενσταντανέ, τον είδα να ποζάρει με τους Καραμανλή και Σαμαρά. Δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά σε κάθε περίπτωση και επειδή οι εποχές έχουν την πονηράδα τους, μάλλον πέτυχε…