Στα «χαρακώματα» βρίσκονται Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας, με τον νυν και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να... έχουν κηρύξει πόλεμο από τη Δευτέρα, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε... για το «παρών» από τις εργασίες του ιδρύματος Τσίπρα-Ζάεφ, λίγο πριν δώσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1, όπου δήλωσε έτοιμος για υποψηφιότητα σε ένα σχήμα της Κεντροαριστεράς, ακόμα και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως βέβαια σημειώνει η στήλη, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίστασε να στηλιτεύσει το ΠΑΣΟΚ και το Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν μιλάει ούτε για κυβέρνηση ηττημένων, ούτε για συγκολλήσεις με το «μόρφωμα της Αριστεράς», αλλά για κάτι εντελώς διαφορετικό. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες της στήλης, επίκεινται ανακοινώσεις πιθανόν με το τέλος του διημέρου των εργασιών του ιδρύματος του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συμπλήρωση 6 ετών από τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Αν δεν το καταλάβατε, να σας το κάνω λιανά: ο πόλεμος μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα κηρύχθηκε προχθές κατά την έναρξη των εργασιών του ιδρύματος του πρώην, με το πέρασμα του νυν προέδρου, έτσι για το παρών, και στη συνέχεια την «απόδρασή» του στην τηλεόραση του Ant1, όπου δήλωσε έτοιμος για υποψηφιότητα σε σχήμα κεντροαριστεράς ακόμα και απέναντι στον Αλέξη! Βέβαια στην ίδια συνέντευξη φρόντισε να κάνει φύλλο και φτερό το ΠΑΣΟΚ, να αποδομήσει τον Ανδρουλάκη και συνεπώς να ξεκαθαρίσει ότι δεν μιλάει ούτε για «κυβέρνηση των ηττημένων»-τη θύμισε ο Stefanos σε φίλους του αυτή την περσινή ατάκα του Τσίπρα-ούτε για συγκολλήσεις με το «μόρφωμα της Αριστεράς», αλλά για κάτι εντελώς διαφορετικό, με τη δική του σφραγίδα. Τι θα είναι αυτό, δεν το ξέρουμε ακόμα, αλλά μαθαίνω ότι με το τέλος του διήμερου Τσίπρας-Ζάεφ-Πρέσπες, θα έχουμε ανακοινώσεις και εκπλήξεις…