Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνεδρίαση του Πολιτικού Σμυβουλίου και της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr περί των προθέσεων του προέδρου του κόμματος να μην προκηρύξει πρόωρες εκλογές, κόντρα στην επιθυμία των αμφισβητιών του.

Η στήλη αποκαλύπτει τώρα πως ο αρχηγός του κόμματος έχει αποφασίσει να το κρατήσει πάση θυσία, ακόμη και αν είναι πολύ μικρότερο από το σημερινό, με το δεδομένο να είναι το εξής: όσοι σήκωσαν ανάστημα, έχουν σχεδόν θέσει εαυτούς εκτός μυαλού του επικεφαλής του κινήματος.

Πάντως, οι αναταράξεις πιθανό είναι να συνεχιστούν, καθώς - όπως σημειώνεται στη στήλη Big Mouth - τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κείμενο με υπογραφές βουλευτών, στελεχών, ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, που θα ζητούν την ανάληψη (άμεσα) δράσης από τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

–Θυμάστε που σας έγραφα ότι ο πρόεδρος Ανδρουλάκης δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του και ότι το πιθανότερο είναι ότι δεν θα κάνει το χατίρι των διαφωνούντων να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Όπως δεν νομίζω να έχετε ξεχάσει ότι πρώτη η στήλη σας είχε αποκαλύψει τα περί παραίτησης του γραμματέα Σπυρόπουλου, ο οποίος δεν ήταν στο πλευρό του προέδρου κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου και της ΚΟ. Για να μην σας κουράζω ο αρχηγός Νίκος, έχει αποφασίσει να κρατήσει πάση θυσία το κόμμα, ακόμη κι αν αυτό είναι κατά πολύ μικρότερο από το σημερινό. Άλλωστε μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες και με δεδομένο τον χαρακτήρα του ανδρός, όσοι σήκωσαν ανάστημα, σχεδόν έχουν θέσει εαυτούς εκτός μυαλού Ανδρουλάκη.

! Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει κείμενο με υπογραφές βουλευτών, στελεχών, ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, που θα ζητούν την ανάληψη (άμεσα) δράσης από τον δήμαρχο Δούκα.