Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης να πραγματοποιήσει επίσκεψη στις ΗΠΑ και να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο εντός του καλοκαιριού, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική προεργασία, πράγμα που σημαίνει πως, αν όντως αποφασιστεί η επίσκεψη, τις επόμενες μέρες θα δούμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Μητσοτάκης: Πρέπει να σκεπτόμαστε το κίνητρο πίσω από την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης

Τι γράφει σήμερα το Big Mouth

- Έχοντας εισέλθει στην τελική ευθεία για τις αμερικανικές εκλογές, αν μου ζητούσε κάποιος μια εκτίμηση σε σχέση με το πότε βλέπω πιθανή μια επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο, με την κοινή λογική θα έλεγα μετά την ετυμηγορία του αμερικανικού λαού. Ωστόσο από καλή διπλωματική πηγή πληροφορούμαι ότι δεν αποκλείεται να δούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να επισκέπτεται στην καρδιά του καλοκαιριού την Ουάσιγκτον και να συναντά τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Σύμφωνα με την ίδια καλά ενημερωμένη πηγή ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική προεργασία, πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον όντως αποφασιστεί η επίσκεψη, τις επόμενες μέρες θα δούμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.