Ομιλητές στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη θα είναι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, όπου θα πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους δημόσιες τοποθετήσεις μετά τις ευρωεκλογές, επιβεβαιώνοντας το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πιο κοντά. Σημειώνεται πως η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 20:00, στο Πολεμικό Μουσείο.

Διαβάστε ακόμα: Κοινή παρουσία Σαμαρά και Καραμανλή την 1η Ιουλίου σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο

Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, το γεγονός αυτό δεν προκάλεσε καμία ανησυχία στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, κιόλας, είναι πιθανό να παραστεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Με αφορμή, λοιπόν, πως ο κ. Καραμανλής και ο κ. Σαμαράς το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει σχετικά πιο κοντά, το ''Big Mouth'', προχωρά σε μια ακόμα αποκάλυψη για τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τη στήλης, υπάρχει ένα πρόσωπο που «ενώνει» τους δύο άνδρες. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Αντώνη Οικονόμου, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Άμυνας, ο οποίος διατηρεί διαχρονικά και σταθερά στενές σχέσεις και με τους δύο.

Τι γράφει σήμερα το Big Mouth

-Μόνο ανησυχία δεν προκάλεσε στον πρόεδρο Μητσοτάκη η είδηση που θέλει τους Καραμανλή και Σαμαρά, να είναι ομιλητές στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη. Ο πρωθυπουργός που έχει φροντίσει να θέσει υπεράνω κομμάτων και όλων των υπολοίπων τους δυο πρώην πρωθυπουργούς δεν αποκλείεται να παραστεί και στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Άλλωστε όπως έλεγε χθες σε συνεργάτες του, είναι ωραίο (σχεδόν απίθανο) οι δυο πρώην αρχηγοί της ΝΔ , να μιλούν για την Ευρώπη και ό,τι άλλο δεν απασχολεί τον κόσμο. Με την ευκαιρία και βλέποντας ότι οι Καραμανλής και Σαμαράς έχουν έρθει σχετικώς κοντά τον τελευταίο καιρό, κρίνω σκόπιμο να σας πω ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που τους ενώνει. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον συναγωνιστή Αντώνη Οικονόμου, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Άμυνας, ο οποίος διατηρεί διαχρονικά και σταθερά στενές σχέσεις και με τους δύο.