Σάλος προκλήθηκε από τη γελοιογραφία της «Εφημερίδας των Συντακτών» με την οποία επιχειρείται δήθεν «χιούμορ» το οποίο συσχετίζεται με την αποχώρηση της Δόμνας Μιχαηλίδου από το υπουργείο Εργασίας.

Ο σκιτσογράφος σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό ανέφερε τα εξής: «Θύμα "ενδοοικογενειακής βίας" έπεσε η Δόμνα που πρώτη φορά μετά το 2019 μένει εκτός κυβέρνησης». Μάλιστα στο σκίτσο εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να δείχνει απειλητικά τις γροθιές του στην έντρομη Δόμνα Μιχαηλίδου και να την απειλεί: «Θα πεις στους δημοσιογράφους ότι έπεσες από τις σκάλες».


Υπέροχες Γυναίκες: Χυδαίο! Η έμφυλη βία δεν προσφέρεται για πλάκα

Ο λογαριασμός στο Instagram «Υπέροχες Γυναίκες» αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για χυδαιότητα.

Δείτε την χαρακτηριστική ανάρτηση:

«Και ενώ φωνάζουμε ότι η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία δεν διατίθεται για πλάκα, σήμερα μια εφημερίδα κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή έπειτα από ένα ακραίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που βρίσκεται στο δημόσιο διάλογο και μία γυναικοκτονία που έγινε χθες, να αστειευτεί και να προκαλέσει με αυτό τον τρόπο. Χυδαίο! Δεν είναι θέμα πολιτικής επιλογής ή κομματικής τοποθέτησης, είναι απλά η στιγμή να κατανοήσουμε ότι η βία κατά των γυναικών δεν ενδείκνυται για αστειάκια και σάτιρα».