Όλο και περισσότερα παράπονα ακούγονται για συγκεκριμένους τομείς του Δήμου Αθηναίων, με τα... καρφιά να εξαπολύονται κυρίως για την καθαριότητα, τις κατασκηνώσεις και τις παιδικές χαρές. Η φημολογία αυτή βέβαια, όπως σημειώνει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, έχει πυκνώσει από τη στιγμή που ο Χάρης Δούκας, εξέφρασε την πρόθεσή του να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ.

Θα μπορούσε, δε, να πει κανείς πως οι... αρρυθμίες που φαίνεται πως προκύπτουν στον Δήμο Αθηναίων έχουν συσχέτιση με τα ενδοπασοκικά τεκταινόμενα, καθώς - όπως πληροφορήθηκε η στήλη Big Mouth - οι αντιδήμαρχοι που εποπτεύουν τους ως άνω τομείς ανήκουν στο... «στρατόπεδο» Ανδρουλάκη, με συνέπεια να μπορούσε να υποθέσει κανείς πως έχουν στηθεί... προβοκάτσιες, με στόχο τον Χάρη Δούκα.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

-Αν και δεν γνωρίζω και τόσο καλά τα του ΠΑΣΟΚ δεν σας κρύβω ότι το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει ν΄ ακούω ολοένα και περισσότερα παράπονα για την καθαριότητα στον Δήμο της Αθήνας, τις κατασκηνώσεις και τις παιδικές χαρές. Ομολογώ ότι δεν παρακολουθώ τις επιδόσεις του Δούκα, ούτε είμαι σε θέση να διακρίνω πού βρίσκεται η αλήθεια, το ψέμα , ή η υπερβολή της πυκνής αυτής φημολογίας, που πύκνωσε ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που ο δήμαρχος άρχισε να μας λέει ότι θέλει να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ. Επειδή λοιπόν μου έκανε εντύπωση η όλη κουβέντα, έψαξα κι έμαθα ότι οι αντιδήμαρχοι που εποπτεύουν τους ως άνω τομείς που έχουν πρόβλημα, είναι «σκληρά παιδιά» του προέδρου Ανδρουλάκη. Καταλαβαίνετε που οδηγεί η λογική; Στο ότι τους έβαλε ο Νίκος να υπονομεύσουν τον δήμαρχο Χάρη. Προσωπικά δεν θέλω να το πιστέψω, όχι ότι θα το απέκλεια κιόλας, μέρες που είναι!!!