Δέκτης εισηγήσεων για διαγραφή (και μάλιστα άμεση) του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως έχει γίνει ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως πληροφορείται η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, στον απόηχο της μακροσκελούς ανάρτησης στην οποία προέβη χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με εμφανείς αιχμές σε βάρος του προκατόχου του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κασσελάκης και επίσημα απέναντι στον Τσίπρα - Μίλησε για "δήθεν σωτήρες" και ξεκαθάρισε ότι "δεν υπάρχουν τοτέμ στον ΣΥΡΙΖΑ"

Οι εισηγητές, δε, της διαγραφής Τσίπρα, σημειώνουν χαρακτηριστικά στον Κασσελάκη ότι «αν δεν προλάβει, θα τον προλάβουν», όπως αποκαλύπτει η στήλη, που σημειώνει με νόημα πως δεν αποκλείεται «πριν τον γάμο στα Χανιά, να προηγηθούν και κάνα δυο εσωκομματικές κηδείες».

Σε σχέση, δε, με την αναφορά Κασσελάκη για συμφέροντα που ονειρεύονται την «επιστροφή» Τσίπρα, γίνεται σαφές πως δεν περιορίζεται στον Δημήτρη Μάρη της 24Media, αλλά φαίνεται πως θα μπορούσε... να πάρει και άλλους η μπάλα, με τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει πως έχει στην κατοχή του και στοιχεία από συναντήσεις του προκατόχου του, με ισχυρούς του εγχώριου επιχειρείν. Όπως σημειώνει, δε, η στήλη Big Mouth, τα εν λόγω στοιχεία δεν αποκλείεται να τα καταγγείλλει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

-Διάβασα τη χθεσινή ανάρτηση του προέδρου Κασσελάκη και δεν σας κρύβω ότι δεν μπόρεσα να συγκρατήσω και πολλά από τα τόσα που έγραφε. Ωστόσο πιστέψτε με, έχει ελάχιστη σημασία το social πόνημα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην πληροφορία που τον θέλει να έχει γίνει αποδέκτης εισήγησης (που τη σκέφτεται κιόλας) να προχωρήσει στη διαγραφή του Αλέξη Τσίπρα και δη άμεσα. Οι υπέρμαχοι μάλιστα της συγκεκριμένης ιδέας επισημαίνουν στον αρχηγό Στέφανο, ότι αν δεν προλάβει, θα τον προλάβουν. Με βάση όλα αυτά δεν αποκλείω πριν τον γάμο στα Χανιά, να προηγηθούν και κάνα δυο εσωκομματικές κηδείες!!!

! Όταν ο Κασσελάκης γράφει για συμφέροντα που ονειρεύονται να «επιστρέψουν» τον Τσίπρα, αντιλαμβάνεστε ότι δεν περιορίζεται στον Δημήτρη Μάρη της 24Media. Απεναντίας έχει λέει, και δεν αποκλείεται να τον δούμε να τα καταγγέλλει, συγκεκριμένα στοιχεία που προκύπτουν από συναντήσεις του προκατόχου του, με ισχυρούς του εγχώριου επιχειρείν.