Κατά καιρούς η στήλη Big Mouth του powergame.gr έχει θίξει τα λάθη του έχουν γίνει στα υψηλά κλιμάκια της ελληνικής διπλωματίας από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Αυτή τη φορά την υφυπουργό Εξωτερικών εκθέτει ο «Εθνικός Κήρυκας» του Διαματάρη ο οποίος «αποκαλύπτει» δήθεν αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, για την αποπομπή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου. Με δεδομένες, λοιπόν, τις στενές σχέσεις της Αλεξάνδρας Παπαδόπουλου τόσο με τον father Alex, που δεν θέλει να δει στα μάτια του ο πρωθυπουργός, όσο και με τον εκδότη Διαματάρη, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς από πού προέρχεται η συγκεκριμένη διαρροή.

Όπως σημειώνει η στήλη είναι σχεδόν (εθνικά) επικίνδυνο από εμμονές και μόνο να εμφανίζουν τον Αμερικής Ελπιδοφόρο ως πράκτορα των Τούρκων. Πάντως δράττοντας της ευκαιρίας, η στήλη αποκαλύπτει ότι ο λόγος που απέφυγε οποιαδήποτε σχέση με το πρόσφατο συνέδριο των Αρχόντων του Πατριαρχείου ο Μητσοτάκης, συνδέονταν αποκλειστικά και μόνο με το γεγονός ότι στη μαρκίζα βρίσκονταν ο father Alex.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Έχω καταλάβει ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης μέχρι που θαυμάζει την υφυπουργό Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου. Τη θεωρεί τεράστιο πουλέν παραβλέποντας ότι η συγκεκριμένη ευθύνεται για μια σειρά από λάθη του έχουν γίνει στα υψηλά κλιμάκια της ελληνικής διπλωματίας. Περί ορέξεως όμως κολοκυθόπιτα. Άλλωστε όπως σας έχω πει, δικιά του είναι η κυβέρνηση και την κάνει ό,τι θέλει. Απ’ αυτό το σημείο μέχρι να βλέπουμε τον «Εθνικό Κήρυκα» του Διαματάρη (με το γνωστό πτυχίο και τη στενή σχέση με τον ηγούμενο Δορυλαίου) να «αποκαλύπτει» δήθεν αίτημα του προέδρου Μητσοτάκη προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, για την αποπομπή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, νομίζω ότι μεσολαβεί μια ολόκληρη ήπειρος. Με δεδομένες τις στενές σχέσεις της υφυπουργού Παπαδόπουλου τόσο με τον father Alex (που δεν θέλει να δει στα μάτια του ο πρωθυπουργός), όσο και με τον εκδότη Διαματάρη, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς από πού προέρχεται η συγκεκριμένη διαρροή. Μάλιστα δεν σας κρύβω ότι είναι σχεδόν (εθνικά) επικίνδυνο από εμμονές και μόνο να εμφανίζουν τον Αμερικής Ελπιδοφόρο ως πράκτορα των Τούρκων. Α και με την ευκαιρία να σας πω ότι ο λόγος που απέφυγε οποιαδήποτε σχέση με το πρόσφατο συνέδριο των Αρχόντων του Πατριαρχείου ο πρόεδρος Μητσοτάκης, συνδέονταν αποκλειστικά και μόνο με το γεγονός ότι στη μαρκίζα βρίσκονταν ο father Alex, πρόσωπο που του προκαλεί μια κάποια αλλεργία!