Στο Μέγαρο Μποδοσάκη θα μετακομίσουν, ως γνωστόν, οι υπηρεσίες της πρωθυπουργικής έδρας, προκειμένου να συντηρηθεί το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με έγγραφο της Προεδρίας της Κυβέρνησης (Μέγαρο Μαξίμου) στη Διαύγεια οι υπηρεσίες καθαρισμού του Μεγάρου Μποδοσάκη έχουν προγραμματιστεί από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Από αυτή την εξέλιξη διαπιστώνουμε ότι η διαδικασία - «μετακόμισης» ξεκινάει την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, στο νέο κυβερνητικό στρατηγείο, διαθέτει μια «γραφειάρα» ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, που ως γνωστόν παραχώρησε το γραφείο που διέθετε στο Μαξίμου, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο

Τι αναφέρει το Big Mouth

-Από τη Διαύγεια αλιεύσαμε ένα έγγραφο της Προεδρίας της Κυβέρνησης (Μέγαρο Μαξίμου) για υπηρεσίες καθαρισμού του Μεγάρου Μποδοσάκη από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Ως γνωστόν, στο Μέγαρο Μποδοσάκη θα μετακομίσουν οι υπηρεσίες της πρωθυπουργικής έδρας, προκειμένου το Μέγαρο Μαξίμου να συντηρηθεί οριζοντίως και καθέτως. Από την εξέλιξη αυτή διαπιστώνουμε ότι η διαδικασία αυτή ξεκινάει με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου. Από την περιφερειακή πηγή που διαθέτω εντός της κυβέρνησης, έμαθα ότι στο νέο κυβερνητικό στρατηγείο, διαθέτει μια «γραφειάρα να» ο υπουργός Σκέρτσος, που ως γνωστόν παραχώρησε το γραφείο που διέθετε στο Μαξίμου, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.