Από τις 28 Μαΐου η στήλη Big Mouth του powergame.gr έγραφε ότι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης, θα προχωρούσε στην αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της κομματικής εφημερίδας «Αυγή». Η σχετική πληροφορία επιβεβαιώθηκε και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό.

Διαβάστε εδώ: Κασσελάκης: Μονόδρομος το κλείσιμο της Αυγής – ''Αν θέλουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ μαύρο χρήμα να εκλέξουν άλλο πρόεδρο''

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τις ΗΠΑ που βρίσκεται, μέσω τρίτου, ανακοίνωσε σήμερα την αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσουν περικοπές και στα υπόλοιπα Μέσα της Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναστείλει τη λειτουργία του το site left.gr, ενώ σύμφωνα με τη στήλη υπάρχουν και κάτι σκέψεις που σχετίζονται με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Σε γενικές γραμμές ο Κασσελάκης, δεν είναι διατεθειμένος να πληρώνει τα σπασμένα…

Τι αναφέρει το Big Mouth

–Στις 28 Μαΐου από τούτη εδώ τη στήλη διαβάσατε ότι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές ο πρόεδρος Κασσελάκης, θα προχωρούσε στην αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της κομματικής (και συνάμα ιστορικής) εφημερίδας «Αυγή». Αν και δεν διαθέτω ούτε το ταλέντο, ούτε το βάρος, ούτε τη μοναδικότητα της πένας του μπάρμπα Θανάση Καρτερού, η σχετική πληροφορία, απλώς επιβεβαιώθηκε και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τις ΗΠΑ που βρίσκεται (μέσω τρίτου) ανακοίνωσε την αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσουν περικοπές και στα υπόλοιπα Μέσα της Κουμουνδούρου. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη έχει αναστείλει τη λειτουργία του το site left.gr, ενώ κάτι μου λέει (απ΄ αυτά που επιβεβαιώνονται) ότι υπάρχουν και κάτι σκέψεις που σχετίζονται με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Σε γενικές γραμμές ο αρχηγός Stefanos, δεν προτίθεται να πληρώνει (από τα λεφτά που δεν έχει) τα σπασμένα, μόνο και μόνο για να έχει βήμα ο Καρτερός για να τον βρίζει.