«Πυρά» με στόχο τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς εξαπέλυσαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ «γαλάζιοι» βουλευτές, με τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, να φαίνεται πως είναι στο επίκεντρο της αμφισβήτησης.

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, τόσο ο Μίλτος Χρυσομάλλης, όσο και ο Θανάσης Πλεύρης, φάνηκε να μην είναι ικανοποιημένοι από την «τιμωρία» των μελών του Μαξίμου που γλέντησαν μαζί με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο.

Στον Άκη Σκέρτσο, δε, σύμφωνα με τη στήλη, οι βουλευτές της ΝΔ φαίνεται πως του προσάπτουν και την «εμμονή» να διατηρεί στην κυβέρνηση πλειάδα εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, που δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως... διακρίνονται για το πλούσιο έργο το οποίο έχουν παρουσιάσει.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

-Όπως σας έγραφα και στη χθεσινή έκδοση της στήλης, από το στόχαστρο των γαλάζιων βουλευτών δεν γλίτωσαν και οι εξωκοινοβουλευτικοί με τις φωτογραφίες του υπουργού Σκέρτσου να κυριαρχούν. Για παράδειγμα τόσο ο βουλευτής Χρυσομάλλης, όσο και ο Πλεύρης, έδειξαν να μην είναι ικανοποιημένοι από την «τιμωρία» της οποίας έτυχαν τα μέλη του Μαξίμου, που έσπευσαν μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, να το γλεντήσουν παρέα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Φυσικά δεν είναι το μόνο που προσάπτουν στον υπουργό Επικρατείας οι γαλάζιοι βουλευτές, αφού αν κατάλαβα καλά του χρεώνουν και την «εμμονή» να διατηρεί στην κυβέρνηση, πλειάδα εξωκοινοβουλευτικών που δεν έχουν δείξει δα και πλούσιο έργο.