Πολλά και διάφορα ακούστηκαν χθες κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο της Νέα Δημοκρατίας με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την Προεδρία της Δημοκρατίας και την αναγκαιότητα για επιστροφή στις ρίζες του κόμματος.

Διαβάστε εδώ: Αιχμηρές τοποθετήσεις των βουλευτών στην ΚΟ της ΝΔ - Ένταση με τα όσα είπε ο Μάριος Σαλμάς - Παρενέβη εκνευρισμένος ο Μητσοτάκης - Τι είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης

Πάντως από την όλη κριτική που άσκησαν χθες οι βουλευτές στον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεχώρισε αυτό για την ασυλία των έξω κοινοβουλευτικών. Από αυτά που ακούστηκαν δια στόματος του πρωθυπουργού κάπου στο βάθος, «αχνοφάνηκε» μια πρόθεση για ανασχηματισμό γενικών γραμματέων.

Με δεδομένο, όπως αναφέρει και το Big Mouth του powergame.gr, ότι οι περισσότεροι εκ των γενικών γραμματέων και των προέδρων των Οργανισμών αξιολογούνται, αν δεν έχουν επιλέγει, από τον Άκη Σκέρτσο, ένας τέτοιος ανασχηματισμός θα φέρει αποκλειστικά και μόνο την σφραγίδα του υπουργού Επικρατείας.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Αν και το βασικό που κράτησα από την όλη κριτική που άσκησαν οι βουλευτές είχε να κάνει με την ασυλία των έξω κοινοβουλευτικών, δεν σας κρύβω ότι κάπου στο βάθος, αλλά σε πολύ βάθος, διέκρινα μια πρόθεση του προέδρου Μητσοτάκη να προχωρήσει σε ανασχηματισμό γενικών γραμματέων. Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι εκ των γενικών γραμματέων και των προέδρων των Οργανισμών αξιολογούνται αν δεν έχουν επιλέγει από τον υπουργό Σκέρτσο, καταλαβαίνω ότι ο όποιος τέτοιος ανασχηματισμός θα φέρει αποκλειστικά και μόνο την σφραγίδα του ικανότατου υπουργού Επικρατείας. Εδώ που τα λέμε άλλωστε, ποιον να βάλει ο πρόεδρος Μητσοτάκης να επιλέξει τους γενικούς γραμματείς. Τον Σαλμά ή τον Γιώργο Βλάχο;