Μετά το χθεσινό κάλεσμα του Μανώλη Χριστοδουλάκη για συμπόρευση με τον Χάρη Δούκα στην προσπάθεια του δεύτερου να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος Αθηναίων του απάντησε σήμερα μέσω ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε εδώ: Παρέμβαση Μανώλη Χριστοδουλάκη: Καλεί σε συμπόρευση με τον Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - ''Χάρη, πάμε;''

«Το αύριο είναι αργά, πάμε τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων στο Facebook συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία αλά… couple με τον Χριστοδουλάκη.

Διαβάστε εδώ: Δούκας σε Χριστοδουλάκη: Πάμε τώρα για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα - Το αύριο είναι αργά

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Big Mouth του powergame.gr, μετά τη δήλωση - στήριξης του Χριστοδουλάκη στον Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να δούμε κείμενο με δέκα υπογραφές βουλευτών. Μάλιστα, ήδη κάποιοι εξ αυτών έχουν αρχίσει να συγκροτούν να μανιφέστο και απλώς περιμένουν τη στιγμή για να το δημοσιοποιήσουν.

Τι αναφέρει το Big Mouth 

Μετά τον Μανώλη Χριστοδουλάκη που βγήκε και δήλωσε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του δημάρχου της Αθήνας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, μαθαίνω ότι τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να δούμε κείμενο με δέκα υπογραφές βουλευτών. Ναι πολύ καλά διαβάσατε, ήδη κάποιοι εξ αυτών έχουν αρχίσει να συγκροτούν να μανιφέστο και απλώς περιμένουν τη στιγμή για να το δημοσιοποιήσουν.

! Και για να μην ξεχνιόμαστε να σας πω ότι χθες εδώ διαβάσατε, αυτό που εξελίχθηκε λίγες ώρες αργότερα με την ανακοίνωση της στήριξης του Δούκα από τον σύντροφο Μανώλη Χριστοδουλάκη.