Τον... Κυριάκο Μητσοτάκη, μολονότι ο ίδιος δεν ήταν παρών, είχε ως βασικό θέμα συζήτησης η συνάντηση που έγινε πριν λίγες ημέρες μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, το τετ-α-τετ των δύο ανδρών έγινε στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, μετά από αίτημα του Γιώργου Πατούλη, με την κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα, δε, με όσα αναφέρει η στήλη, ο άλλοτε προκάτοχός του και πρόεδρος της ΝΔ δεν είχε να πει και τα καλύτερα λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε σχέση, βέβαια, με το γιατί συνέβη αυτό, θα μπορούσε να πει κανείς το ότι ο Καραμανλής όποια καλή κουβέντα είχε να πει, μάλλον την... «κατανάλωσε» στον Αλέξη Τσίπρα...

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

-Μια συνάντηση με… μπόλικο Μητσοτάκη, έμαθα ότι έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες στο γραφείο του προέδρου της καρδιάς των παλιών Νεοδημοκρατών (της κατηγορίας του Γιώργη του Βλάχου) Κώστα Καραμανλή. Αν και ο τελευταίος έχει μειώσει τις συναντήσεις του παρελθόντος, είπε να ανταποκριθεί σε αίτημα του τέως περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχαν οι δύο άνδρες, πληροφορήθηκα ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν επιφύλασσε και τα πιο θερμά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επ’ αυτού δεν σας κρύβω ότι μπορώ να δώσω μια πρόχειρη εξήγηση για την έλλειψη των θερμών λόγων. Και αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα «κατανάλωσε» στον Τσίπρα!