Μέσα στη νύχτα τηλεφώνησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον αδελφό του Στέλιο Κασσελάκη, λίγες ώρες μετά ένα αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο τελευταίος κάτω από ανάρτηση του στιχουργού και υποστηρικτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Μωραΐτη, τα οποία ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό του κόμματος.

*Διαβάστε εδώ: Σύγκρουση "φατριών" στον ΣΥΡΙΖΑ - Ακονίζουν μαχαίρια για τη συνεδρίαση της ΚΕ - Γκρίνια και για το "ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ" του Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μωραΐτης, αναφερόμενος στην επιστολή των «87», είχε γράψει: «Το «πραξικόπημα του Συνεδρίου» απέτυχε. Τώρα, έχουμε το «πραξικόπημα των 87». Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις ευρωεκλογές με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Κάτω από αυτή την αιχμηρή ανάρτηση, ο Στέλιος Κασσελάκης έγραψε: «Στέφανος Κασσελάκης: Θέλω διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος έτσι ώστε να υπηρετούμε το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων.

«87»: Θέλουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κόμματα άρα και το σωστό».

stelios_kasselakis_anartisi


Κατέβηκε γρήγορα η ανάρτηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και συγκεκριμένα από τις ΗΠΑ που βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης, τα όσα ακούστηκαν ήταν σε έντονο ύφος και έτσι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η ανάρτηση κατέβηκε.

Ο Στέλιος Κασσελάκης είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.