Καθημερινό φαινόμενο είναι ο ορυμαγδός εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις επιθέσεις πλέον στον Στέφανο Κασσελάκη να είναι πλέον τόσο απροκάλυπτες, που η στήλη Big Mouth του Powergame.gr δεν αποκλείει αυτές να καταλήξουν μέχρι και στην κατάθεση πρότασης μομφής σε βάρος του προέδρου του κόμματος, με στόχο τα πράγματα  να «τρέξουν» πιο γρήγορα.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, το... «αυτί» του Στέφανου Κασσελάκη δεν φαίνεται και να... «ιδρώνει» ιδιαίτερα, καθώς συνεχίζει ακάθεκτος μαζί με τον ναύαρχο Αποστολάκη το έργο της διάλυσης του υφιστάμενου ΣΥΡΙΖΑ. Εκτίμηση, δε, της στήλης είναι πως μπορεί να βρισκόμαστε ενώπιον μαζικών διαγραφών, με τον πρόεδρο του κόμματος να μην θέλει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, μετατρέποντας ουσιαστικά εαυτόν όμηρο της Ζανέτ, του Γιώργου και του Αλέξη Τσίπρα. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως στην επιστολή-φωτιά των «87» σε βάρος του ενοίκου της Κουμουνδούρου, την υπογραφή τους έβαλαν τόσο η αδερφή, όσο και ο ξάδερφος του πρώην προέδρου.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

-Ομολογώ ότι έχω αρχίσει και δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τα όσα εξελίσσονται σε καθημερινή βάση στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, είναι τόσο απροκάλυπτες οι επιθέσεις προς τον πρόεδρο Κασσελάκη, που δεν αποκλείω να δούμε μέχρι και την κατάθεση πρότασης μομφής, με σκοπό να επιταχυνθούν τυχόν εξελίξεις. Πάντως, ο ίδιος ο αρχηγός Stefanos δείχνει σαν να μην πολυκαταλαβαίνει, συνεχίζοντας ακάθεκτος (μαζί με τον ναύαρχο Αποστολάκη) το θεάρεστο έργο τους, που έχει ως απώτερο στόχο τη διάλυση του υφιστάμενου ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να σας πω ότι δεν αποκλείω να δούμε και μαζικές διαγραφές, αφού αν έχω καταλάβει καλά, ο ένοικος της Κουμουνδούρου, δεν προτίθεται να καταστήσει εαυτόν όμηρο της Ζανέτ, του Γιώργου και του Αλέξη Τσίπρα.