Μπορεί ο Χάρης Δούκας, εκτός από δήμαρχος Αθηναίων, να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 100 διαδραστικότερων Καθηγητών Παγκοσμίως, ωστόσο στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ως ένας καλός και επιμελής μαθητής.

Αδιάψευστος μάρτυρας, η εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του parapolitika.gr, που δείχνει το σημειωματάριο που κρατούσε ο Χάρης Δούκας στη συνεδρίαση, στο οποίο κατέγραφε σημεία από τις τοποθετήσεις των μελών του οργάνου. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν το περιβόητο μπλοκάκι του Κώστα Σημίτη, ο οποίος ως πρωθυπουργός σημείωνε τις σκέψεις και τις επιδιώξεις του, αλλά τις απόψεις των συνομιλητών του.

Διαβάστε εδώ: Χάρης Δούκας: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του - Είναι η ώρα να ανοίξουμε τον κύκλο της υπέρβασης - Να γίνουμε κόμμα μελών και όχι μηχανισμων

Σύμφωνα μάλιστα με στελέχη του οργάνου, ο δήμαρχος Αθηναίων παρέμεινε στην αίθουσα σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, θέλοντας να έχει πλήρη εικόνα για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των στελεχών, αλλά και για τις προτάσεις τους αναφορικά με την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ.

xaris_doukas_simiomatario