Kοινή εμφάνιση στο Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου «Οι Απόρρητοι Φάκελοι του Καραμανλή» του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη, πραγματοποίησαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής με τα παραλειπόμενα να δίνουν έξτρα "ζουμί" στην μετωπική επίθεση που εξαπέλυσαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής τράβηξε την προσοχή και με τη γραβάτα αλά... βασιλιά Καρόλου που επέλεξε καθώς είχε πολλές μικρές ελληνικές σημαίες.

Δείτε φωτογραφίες:

karamanlis-gravata__1_
karamanlis-gravata__2_
gravata-karamanlis
karamanlis-gramata-simea



Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης καθήμενος στην πρώτη σειρά χειροκροτόυσε τον Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα όταν κάθισε τον χαιρέτισε επίδοκιμάζοντας τον.

Ενώ, ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε όταν έκανε δηλώσεις η Αφροδίτη Λατινοπούλου και παρά τις πιεσεις των δημοσιογραφων δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω.

Να σημειώσουμε ότι η εκδηλωση διοργανώθηκε από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά και παρευρίσκονταν όλοι οι "δικοί" του βουλευτές, διοικητές, νυν και πρώην, όπως και οι Περιφερειάρχες Κώστας Μουτζουρης που κάθονταν με τον Σαμαρικό Χαράλαμπο Αθανασίου, βουλευτη Λέσβου όπως ο Δημήτρης Πτωχος.