H ανταπόκριση των επισήμων στην χθεσινή εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, στην οποία παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη και ήταν ομιλητές οι πρώην πρωθυπουργοί και πρώην προέδροι της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, κινήθηκε κάτω του αναμενόμενου, κατά κοινή παραδοχή, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Και αυτό, γιατί δεν άξιζε στην υστεροφημία των δύο πρώην πρωθυπουργών το χθεσινό ακροατήριο – όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ''Big Mouth''. Εξάλλου, ανάμεσα στο ακροατήριο βρισκόταν και η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, κάτι που λογικά δεν ήταν αυτό που ονειρεύονταν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, όπως σημειώνει η στήλη.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά που ξέχασε και αυτά που μπέρδεψε ο Σαμαράς, η δημοσκόπηση που έχει παραγγείλει η Διαμαντοπούλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και γιατί ξέσπασαν τα 87 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως αν και αναμενόταν να παρεβρεθεί η μισή κυβέρνηση και σχεδόν ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τελικά το «παρών» έδωσαν δύο υπουργοί, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Όλγα Κεφαλογιάνη, ο κυβενητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και μερικοί βουλευτές.

 Η ομιλία Σαμαρά

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς, μεταξύ άλλων - σύμφωνα με τη στήλη - είπε και πράγματα που ενόχλησαν ακόμη και πολλούς εκ των παριστάμενων στην εκδήλωση, που προφανώς και κατάλαβαν ότι όντας «κομμένος» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναζητεί ρόλο εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο, κάθε φορά που μιλά, φαίνεται να βρίσκεται ακόμη περισσότερο στο «περιθώριο». Το μόνο, πάντως, που θα μπορούσε να ξεχωρίσει κανείς από τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός, είναι όσα έχουν να κάνουν με την ιδιότυπη ασυλία των εξωκοινοβουλευτικών έναντι των βουλευτών.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει σήμερα το Big Mouth.