Στην... Ιστορία φαίνεται πως έχει αποθέσει τον Αντώνη Σαμαρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δείχνει πως τον αφήνει να λέει ό,τι θέλει, χωρίς να του δίνει και πολύ μεγάλη σημασία.

Κάτι τέτοιο φαίνεται -σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr- πως αποτυπώνει η επίσημη αντίδραση του Μαξίμου με το λακωνικό «ουδέν σχόλιον» σε σχέση με όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της «Εστίας», Μανώλη Κοττάκη, «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή». Ο... τρελός του χωριού, λοιπόν, μάλλον ανήκει στην Ιστορία, η οποία και τελικά θα τον κρίνει, όπως γράφει χαρακτηριστικά η στήλη.

*Διαβάστε ακόμα: Κυβερνητικές πηγές για τα "καρφιά" Σαμαρά - Καραμανλή: Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην πρωθυπουργών

Τι αποκαλύπτει η στήλη «Big Mouth»

Οφείλω να ομολογήσω ενώπιον Θεού και αναγνωστών ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης εξακολουθεί με συνέπεια να αποθέτει τον πρόεδρο Σαμαρά στην Ιστορία, εκτός από το πολιτικό… υπερπέραν. Τον αφήνει να μιλάει και να λέει ό,τι θέλει, χωρίς να δίνει και μεγάλη σημασία στα λεγόμενα του ανδρός. «Ουδέν σχόλιον», ήταν η επίσημη αντίδραση του Μαξίμου, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Μου θυμίζει την αντίδραση του προέδρου του χωριού μου, όταν τον πλακώνει στο βρίσιμο ο… τρελός του χωριού! Πάντως, πρέπει να σας πω ότι όντως ο αρχηγός Κυριάκος έχει αφήσει στην Ιστορία τον Σαμαρά. Εκεί όπου ανήκει και που αργά ή γρήγορα θα τον κρίνει.