Στην ταβέρνα του «Καραβίτη» πήγε να φάει με φίλους του -και όχι βουλευτές- ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά το πέρας της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη στο Πολεμικό Μουσείο, με το κλίμα να θυμίζει... Πολιτική Άνοιξη. Όπως, δε, πληροφορείται η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, στο τραπέζι, πέραν από... παϊδάκια και μπριζόλες, βρέθηκαν και οι... ύμνοι για την ομιλία του Μεσσήνιου πολιτικού, με έναν εκ των συνδαιτυμόνων του να εκτιμά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει ένα δύσκολο βράδυ.

Το κατά πόσον βέβαια ισχύει αυτό για τον πρωθυπουργό είναι ένα άλλο ερώτημα και μάλλον τελείως... άσχετο με τα «καρφιά» Σαμαρά, σύμφωνα με την εκτίμηση της στήλης.

Τι αποκαλύπτει η στήλη «Big Mouth»

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο πρόεδρος Σαμαράς πήρε κάτι φίλους του, όχι βουλευτές, αλλά από αυτούς που αναπολούν τις χρυσές εποχές της Πολιτικής Άνοιξης, και πήγε στην ταβέρνα του «Καραβίτη». Σε διπλανό τραπέζι από αυτό που καθόταν ο πρώην πρωθυπουργός έτρωγε ένας φίλος μου, ο οποίος κατάλαβε ότι οι συνδαιτυμόνες του Μεσσήνιου έβαλαν σε δεύτερη μοίρα τα παϊδάκια και τις μπριζόλες, εστιάζοντας στη μεγαλειώδη ομιλία του αρχηγού Αντώνη. Ένας εξ αυτών προέβη στην εκτίμηση ότι μετά τα όσα είπε ο Σαμαράς, ο Μητσοτάκης θα περάσει ένα δύσκολο βράδυ. Αν κρίνω από τα όσα έμαθα, ήταν σχετικά δύσκολο, γιατί δεν πρόλαβε να δει τον αγώνα του Euro…