Δεν αποκλείεται να έπαθε... παράκρουση η Ντόρα Μπακογιάννη χθες στην εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, όταν άκουγε από βήματος τον Αντώνη Σαμαρά να ομνύει στην ιδεολογική καθαρότητα της ΝΔ την εποχή του. Δεν μπορεί άλλωστε να ξέχασε πως ο Μεσσήνιος την διέγραψε επειδή υπερψήφισε το πρώτο Μνημόνιο, όταν εκείνος είχε σηκώσει... αντιμνημονιακή παντιέρα, όπως υπενθυμίζει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Το... μπέρδεμα βέβαια συνεχίστηκε, με τον Σαμαρά να διαγράφει 21 βουλευτές της γαλάζιας παράταξης για τον ακριβώς αντίθετο λόγο, επειδή είχαν... καταψηφίσει το δεύτερο Μνημόνιο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν σε κάτι... ομνύει η στήλη, είναι στην ψυχραιμία της Ντόρας Μπακογιάννη, που και κάθισε να ακούσει τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και αδιαφόρησε για το γιουχάισμα των σαμαρικών, όταν εμφανίστηκε στην γιγαντοοθόνη. Αντίθετα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, πήγε και χαιρέτησε τον Κώστα Καραμανλή και τη σύζυγό του, Νατάσα, αδιαφορώντας παντελώς για την παρουσία του Μεσσήνιου πρώην πρωθυπουργού.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Ηρεμία δεν είχε χθες η θεία μου απ’ τα Χανιά, βλέποντας την αγαπημένη της συμπατριώτισσα, την Ντόρα, να έχει πάθει παράκρουση ακούγοντας τον Σαμαρά να ομνύει στην ιδεολογική καθαρότητα της ΝΔ την εποχή του. Βλέπετε, θυμάται πολύ καλά ότι της λάσπωσε το γαμοπίλαφο από τη στεναχώρια της την ημέρα που ο Μεσσήνιος διέγραψε την ψηλή επειδή υπερψήφισε το πρώτο Μνημόνιο. Ήταν τότε που την είχε δει αντιμνημονιακός. Έλα όμως που αργότερα είδε τον ίδιο άνθρωπο να διαγράφει 21 βουλευτές της ΝΔ επειδή… καταψήφισαν το δεύτερο Μνημόνιο. Ακόμη μπερδεμένη είναι η γυναίκα με τέτοια καθαρότητα κι όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν μπορούσα να της δώσω ούτε εγώ πειστική απάντηση όταν με πήρε τα μεσάνυχτα γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τις απορίες…

– Πάντως, πρέπει να σας πω ότι παραδέχομαι την ψυχραιμία της Ντόρας, η οποία όχι μόνο κάθισε ν’ ακούσει τον πρόεδρο Σαμαρά, αλλά και όταν μπήκε στην αίθουσα, αδιαφόρησε για το γιουχάισμα των σαμαρικών, μόλις εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη. Η ψηλή μάλιστα πήγε και χαιρέτησε τον Καραμανλή και τη Νατάσα, αδιαφορώντας παντελώς για την παρουσία του αρχηγού Αντώνη.