Τα πάνω του έχει αρχίσει να παίρνει και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τα θετικά μαντάτα από τις δημοσκοπήσεις και το... τσίρκο της Κεντροαριστεράς να τον γεμίζουν με αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, μάλιστα, ο πρωθυπουργος είναι βαθιά πεπεισμένος πως αμέσως μετά τη ΔΕΘ, η ΝΔ θα έχει επιστρέψει στα ποσοστά της. 

Εκεί μάλιστα - στη ΔΕΘ - θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την Προεδρία της Δημοκρατίας, με την εκτίμηση της στήλης πάντως να είναι πως ο πρωθυπουργός «κλίνει» υπέρ της λύσης του Κωνσταντίνου Τασούλα και όχι υπέρ της ανανέωσης της θητείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, που ως γνωστόν έχει συγκεντρώσει τα «πυρά» σημαντικής μερίδας της γαλάζιας ΚΟ.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Πρέπει να σας πω ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης έχει αρχίσει (και όχι αδίκως εδώ που τα λέμε) να παίρνει και πάλι τα πάνω του. Από τη μία τα ανοδικά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις και από την άλλη το τσίρκο στην κεντροαριστερά, τον γεμίζουν με αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Όπως σας έγραφα και χθες, ο πρωθυπουργός είναι βαθιά πεπεισμένος ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αμέσως μετά τη ΔΕΘ το κυβερνών κόμμα θα έχει επιστρέψει στα ποσοστά του. Και εκεί θα αποφασιστεί αν τελικώς θα προτείνει νέο πρόσωπο για την Προεδρία της Δημοκρατίας ή αν θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Κατερίνα Σακελλαρόπουλου. Πάντως, προσωπικά επιμένω ότι ο αρχηγός Κυριάκος «γέρνει» υπέρ της λύσης Τασούλα.