«Βούιξε» η πιάτσα πως «στα σκαριά» είναι πρόταση για την εξαγορά της «Αυγής» από επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδόσεων. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, ο εν λόγω επιχειρηματίας - σε περίπτωση που του πουν «όχι» - διαθέτει και δεύτερο πλάνο, αναλαμβάνοντας να καλύπτει στο ακέραιο τα κόστη έκδοσης της εφημερίδας, με στόχο να «κρεμαστεί» ξανά στα περίπτερα.

Και αφού περί των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο λόγος, σημειώνεται πως σοβεί στο παρασκήνιο μια μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στον πρόεδρο του Στέφανου Κασσελάκη και τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της 24Media, Δημήτρη Μάρη.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth 

Κυκλοφορεί εντόνως στην πιάτσα ότι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδόσεων σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της εφημερίδας «Αυγή». Αν μάλιστα του αρνηθούν, διαθέτει και δεύτερο πλάνο, προτείνοντας να καλύπτει στο ακέραιο τα κόστη έκδοσης του ιστορικού φύλλου, μόνο και μόνο για να «κρεμαστεί» ξανά στα περίπτερα.

! Με την ευκαιρία, να σας πω ότι σοβεί στο παρασκήνιο μια μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στον προεδρο Κασσελάκη και τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της 24Media, Δημήτρη Μάρη.