Με εικόνα από το ματς του Euro2024 ανάμεσα στην Αυστρία και την Τουρκία ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος προχώρησαν σε μια οργισμένη διάψευση για την πληροφορία που μεταδόθηκε ότι οι δυο τους δειπνούσαν το βράδυ της Τρίτης (2/7) με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ραγκούσης ανέβασε ένα post facebook με εικόνα από το σπίτι του και τον ίδιο να βρίσκεται μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας το ματς.

«Τελικά είναι εντελώς της πλάκας οι τύποι. Την ώρα που είμαι στο σπίτι μας μαζί με την Μαρίνα και παρακολουθώ τον αγώνα Αυστρία - Τουρκία, αυτοί γράφουν ότι είμαι με τον Χάρη Δούκα και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο σε ακριβό εστιατόριο στη περιοχή του Χίλτον και «φτιάχνουμε» τη μεγάλη κεντροαριστερά. Η απελπισία (τους) είναι κακός σύμβουλος. Είναι γελοίοι!!!», έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.





Με ένα αντίστοιχο μήνυμα στα social media αντέδρασε και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Την ώρα που βλέπουμε το ματς Αυστρία Τουρκία για το EURO στο σπίτι μας διαβάζω ευφάνταστα σενάρια ότι τρώω στην Κουκουβάγια (εστιατόριο) με τον Γιάννη Ραγκούση και τον Χάρη Δούκα. Ντροπή. Έχει και η προβοκάτσια τα όρια της», έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο.



Mετά τους κ.κ. Ραγκούση και Θεοχαρόπουλο ήρθε η σειρά και του Χάρη Δούκα να απαντήσει στο ευφάνταστο σενάριο, που τον ήθελε σε...μυστικό δείπνο με τους προαναφερθέντες.

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για προβοκάτσια, δήλωσε ότι δεν φοβάται κι έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: