Ταγμένα στο ύψιστο δόγμα Γκαίμπελς: «Λέγε, λέγε, λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει» φάινεται πως είναι ορισμένα «ανδρουλακικά» στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη Big Mouth του powergame.gr, διαδίδοντας, λοιπόν, διάφορες φήμες, την ώρα που οι εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος είναι καταιγιστικές. 

Μία εξ αυτών η Πέννυ Δαλαμπούρα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Τομέας Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ δεν συνεδρίασε ποτέ επί της Γραμματείας του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Ωστόσο, οι αποκαλυπτικές πληροφορίες του ''Big Mouth'' αναφέρουν πως ο Χάρης Δούκας όχι μόνο δεν ήταν απών από τον «πράσινο» Τομέα, αλλά επεξεργάστηκε τον κλιματικό νόμο που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, το σχέδιο για το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο, καθώς και εκείνο για τη δίκαιη μετάβαση των λιγνιτικών μονάδων.

Ακόμη - σύμφωνα πάντα με τη στήλη - επί αρχηγίας του Νίκου Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος Αθηναίων ήταν εκείνος που επεξεργάστηκε την πολιτική του κόμματος για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και τις προτάσεις για το πλαφόν στη λιανική.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει σήμεα το Big Mouth ΕΔΩ.