Το διδακτορικό του παρέλαβε από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (και τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων) ο Νότης Μηταράκης, με τον πρώην υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου να γνωστοποιεί την σχετική είδηση μέσω ανάρτησης, την οποία και συνοδεύει με βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή.

Ο Νότης Μηταράκης έκανε λόγο για «ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2019», ευχαριστώντας για την επιτυχή ολικλήρωσή του τους επιβλέποντες καθηγητές του Γιάννη Στουρνάρα, Πέτρο Λοή και Svetlana Sapuric.

Η ανάρτηση του Νότη Μηταράκη:

«Στην τελετή αποφοίτησής μου από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του University of Nicosia, όπου έλαβα διδακτορικό τίτλο (PhD in Business Administration), ολοκληρώνοντας τη διατριβή μου με τίτλο “Μεταρρύθμιση του ελληνικού συνταξιοδοτικού συστήματος από ένα πυλώνα σε ένα σύστημα τριών πυλώνων: αιτιολόγηση, προκλήσεις και κίνδυνοι” (Reforming the Greek pension system from a single to a three-pillar system: justification, challenges and risks).
Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2019, με συνοδοιπόρους τους επιβλέποντες καθηγητές μου Γιάννη Στουρνάρα, Πέτρο Λοή και Svetlana Sapuric, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά».