Ούτε... παραγγελία φαίνεται πως είχαν κάνει στο Μαξίμου την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο, με το μόνο που κατάφερε ο Μεσσήνιος να είναι το ότι συσπείρωσε άπαντες γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αν, δε, υπήρξε ένας πολιτικός άνδρας που τον αποθέωσε - όπως σημειώνει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr - αυτός ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που επικαλέστηκε στη χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στον Alpha ουκ όλιγες φορές τα όσα ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός, με στόχο να «πλήξει» την κυβέρνηση.

Τώρα το κατά πόσον είναι κολακευτικό το να είναι κάποιος πρώην πρόεδρος της ΝΔ και να γίνεται επίκληση στα λεγόμενά του από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πολλώ δε μάλλον από τον Στέφανο Κασσελάκη, προφανώς είναι μια άλλη συζήτηση...

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Παραγγελία να την είχαν κάνει στο Μαξίμου την ομιλία του προέδρου Σαμαρά, δεν θα (τους) πήγαινε τόσο καλά. Όχι για τον ίδιο, άλλα για το πρωθυπουργικό επιτελείο. Ο πρόεδρος Αντώνης κατάφερε να συσπειρώσει άπαντες, πλην των φανατικών της σκληρής αείμνηστης Πολιτικής Άνοιξης, γύρω από τον πρωθυπουργό, ενώ οφείλω να επισημάνω, για όση αξία μπορεί να έχει η άποψή μου (μπροστά στις απόψεις του Κοττάκη), ότι δεν βρέθηκε σχεδόν κανένας να του δώσει δίκιο. Βασικά, και για να μην αδικώ μέρες που είναι (και αναφέρομαι στη φυγή μου), πλην ενός, του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος σε χθεσινή συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha επικαλέστηκε ουκ ολίγες φορές τη χειμαρρώδη ομιλία του Μεσσήνιου πολιτικού. Δεν το λες και κολακευτικό να είσαι πρώην πρόεδρος της ΝΔ και να σε επικαλείται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δη ο Κασσελάκης. Ωστόσο, σκέφτηκα ότι τελικώς, μετά την εμφάνιση της προέδρου Θάνου στο ακροατήριο του Σαμαρά, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Ούτε κι αυτή που κάνει την ντροπή να ντρέπεται.