Για την Ουάσινγκτον ταξιδεύει την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, η οποία θα έχει και επετειακό χαρακτήρα, με τη Συμμαχία να κλείνει τα 75 έτη.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι μάλιστα ένας από τους λίγους ηγέτες που έχουν προσκληθεί να μιλήσουν στο NATO public forum, μια εκδήλωση όπου αναμένεται να τοποθετηθεί για τις γεωπολιτικές εξελίξεις και τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Την ίδια στιγμή που μετράμε αντιδράσεις, ενίοτε και πολλά χαμόγελα από το προχθεσινό «ντουέτο» των Καραμανλή – Σαμαρά, οι οποίοι επί δύο ώρες, αν κατάλαβα, γκρίνιαζαν γιατί δεν τους δίνει την απαιτούμενη σημασία, ο πρόεδρος Μητσοτάκης ταξιδεύει την Τρίτη για Ουάσιγκτον, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα έχει και επετειακό χαρακτήρα, καθώς η Συμμαχία γιορτάζει τα 75α γενέθλιά της. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, όπως μαθαίνω, είναι ένας από τους λίγους ηγέτες που έχουν προσκληθεί να μιλήσουν στο NATO public forum, μια εκδήλωση όπου αναμένεται να τοποθετηθεί για τις γεωπολιτικές εξελίξεις και τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.