Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Νάντιας Γιαννακοπούλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, την οποία, μάλιστα, αποκάλυψε πρώτη η στήλη Big Mouth του powergame.gr, οι πληροφορίες της στήλης σήμερα αναφέρουν πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τις επόμενες ώρες (αν όχι μέρες) να δούμε μια ακόμη γυναίκα να δημοσιοποιεί την πρόθεσή της, να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.  

Διαβάστε ακόμα: Μαζεύουν υπογραφές για να "μπει στην αρένα" η Διαμαντοπούλου - 100 στελέχη "οργώνουν" τη χώρα για το μεγάλο βήμα

Ο λόγος για την πρώην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία φαίνεται πως ζύγισε όλα τα δεδομένα και - σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Big Mouth» - κατέληξε στην απόφαση να συμμετάσχει στην εσωκομματική κούρσα του ΠΑΣΟΚ. Πάντως, το σίγουρο είναι πως η εμπλοκή της κας Διαμαντοπούλου διαφοροποιεί σε σημαντικό βαθμό τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Σε στάση αναμονής στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Την ίδια ώρα, αρκετά είναι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κρατούν στάση αναμονής, ενόψει των αποφάσεων Διαμαντοπούλου για το αν θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, ακόμα και στελέχη που έχουν δώσει τα χέρια με νυν υποψηφίους είναι έτοιμα να κάνουν… στροφή 180 μοιρών, στην περίπτωση που η πρώην Επίτροπος δηλώσει παρούσα στην κούρσα για την ηγεσία ΠΑΣΟΚ.

Άλλωστε, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το σενάριο υποψηφιότητας της Άννας Διαμαντοπούλου έχει «ταράξει τα νερά» στα επιτελεία των υποψηφίων, καθώς γνωρίζουν ότι αν τελικά συμβεί αυτό, η τράπουλα θα ανακατευτεί εκ νέου και οι υφιστάμενες εσωκομματικές ισορροπίες και συμμαχίες θα ανατραπούν πλήρως.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει σήμερα το Big Mouth ΕΔΩ.