Στους κόλπους της Αριστεράς σοβεί εδώ και καιρό μια βεντέτα, ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον ιδιοκτήτη της 24Media, Δημήτρη Μάρη.

Άλλωστε - όπως σημειώνει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr - ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στη χορηγία του επιχειρηματία προς την Αυγή (με συμβαλλόμενο μέρος να είναι η εταιρία του Μάρη, η Eteron) στις 29 Ιουνίου 2023, την οποία και ακύρωσε λίγο μετά το τέλος του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, όταν και ήταν πλέον φανερό πως ο Στέφανος Κασσελάκης όδευε για να γίνει εκείνος ο... ένοικος της Κουμουνδούρου.

*Διαβάστε ακόμα: Η χορηγία του 1,2 εκατ. ευρώ στην "Αυγή" από τον Μάρη, το κόψιμο του πακέτου και η... χείρα βοηθείας σε άλλον εκδότη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της στήλης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι ο Μάρης είναι ένας από τους ισχυρούς του χρήματος, που θέλει να έχει λόγο και ρόλο στα εσωτερικά της Αριστεράς. Σημειώνεται, δε, πως υπάρχει και μια φημολογία, που δεν αποκλείεται βέβαια να έχει ως πηγή την... Κουμουνδούρου,  κατά την οποία ο επιχειρηματίας φέρεται πως τα «έχει βρει» και με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έναντι της οποίας πάντως - σύμφωνα με τη στήλη - οι αντιπολιτευτικοί τόνοι φαίνεται πως έχουν πέσει.

Και αφού περί Κασσελάκη ο λόγος, αν υπάρχει ένας άνθρωπος από τον οποίο... δεν μπορεί να είναι μακριά, αυτός είναι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του, Μανώλης Καπνισάκης. Άλλωστε, την οποιαδήποτε συζήτηση για το πρόσωπό του, ο πρόεδρος του κόμματος την κόβει... μαχαίρι. Σημειώνεται, δε, όπως αναφέρεται στη στήλη, πως είναι εκείνος που γεφύρωσε κάθε χάσμα στις σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη. 
 

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Εδώ και καιρό σάς έχω (κάπως) αποκαλύψει μια εκδοτικοπολιτική βεντέτα που σοβεί στους κόλπους της Αριστεράς, ανάμεσα στον πρόεδρο Κασσελάκη και τον επιχειρηματία και συνάμα ιδιόκτητη της 24Media, Δημήτρη Μάρη. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον συναγωνιστή Σρόιτερ ο ένοικος της Κουμουνδούρου -για λίγο κι αυτό, αφού ήδη ψάχνει για νέα γραφεία- και με αφορμή το λουκέτο στην «Αυγή», ασχολήθηκε και πάλι με τη χορηγία του Μάρη προς τα κομματικά media του ΣΥΡΙΖΑ. Πίσω από τα όσα υποστήριξε δημοσίως ο αρχηγός Στέφανος κρύβεται και μία από τις υποψίες του, ότι ο Μάρης είναι ένας από τους ισχυρούς του χρήματος, που θέλει να έχει λόγο και ρόλο στα εσωτερικά της Αριστεράς. Να τα ρυθμίζει όσο περνά από το χέρι του, με τη βοήθεια φυσικά των Μέσων που διαθέτει και της μεγάλης οικονομικής ρευστότητας που ως γνωστόν έχει. Με την ευκαιρία, να σας πω ότι πέραν των όσων ανέφερε ο Κασσελάκης, υπάρχει και μια φημολογία, που δεν αποκλείω να προέρχεται από τον ίδιο, σύμφωνα με την οποία ο Μάρης εσχάτως τα έχει βρει και με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αν και είναι δύσκολο να το αποδείξει κανείς, δεν σας κρύβω ότι κάνοντας μια «βόλτα» στα sites της 24Media, σαν να κατάλαβα ότι έχουν πέσει κάπως οι αντιπολιτευτικοί τόνοι…

– «Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς εσένα όχι», έλεγε ο Πάνος Κιάμος και κάπως έτσι πρέπει να σκέφτεται ο Στέφανος Κασσελάκης σε ό,τι αφορά την πολιτική του χημεία με τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Μανώλη Καπνισάκη. Ακόμη και όταν οι υπόλοιποι της στενής προεδρικής ομάδας τού θέτουν ζητήματα σχετικά με ορισμένους χειρισμούς του, εκείνος κόβει κάθε συζήτηση με συνοπτικές διαδικασίες. Εξάλλου, ο δικηγόρος του Παύλου Πολάκη σε ουκ ολίγες υποθέσεις φέρεται να είναι εκείνος που γεφύρωσε κάθε χάσμα που εμφανίστηκε στις σχέσεις του αψύ Σφακιανού με τον πρόεδρο Στέφανο.