Οργισμένος με τον Αντώνη Σαμαρά αποχώρησε από την εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο ο Άδωνις Γεωργιάδης, που αποφάσισε να τιμήσει με την παρουσία του τους δύο πρώην πρωθυπουργούς. Αυτό, δε, που του προκάλεσε τέτοια συναισθήματα δεν ήταν άλλο από το... αναπάντεχο του συναπαντήματος με την Βασιλική Θάνου, την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου την οποία επέκρινε δριμεία επί πέντε χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς.

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, επικαλούμενη για τα συναισθήματα του Άδωνι Γεωργιάδη άνθρωπο που ήταν στην εκδήλωση, ο υπουργός Υγείας μόνο και μόνο από αυτήν την παρουσία - μέλους της... «εκλεκτής» παρέας της υπόθεσης Novartis, που του προκάλεσε αρκετά δεινά - αντιλήφθηκε πως κάτι άλλαξε στο μυαλό του Αντώνη Σαμαρά, που ο ίδιος αγνοούσε. Άλλωστε, ο Αντώνης Σαμαράς ήταν αυτός που σχεδόν σε καθημερινή βάση επιχειρηματολογούσε στους υπόλοιπους εννιά της Novartis για το μέγεθος της σκευωρίας που είχε στηθεί.

Και σαν να μην έφτανε η ψυχρολουσία με την Θάνου, ο Άδωνις Γεωργιάδης είδε «πριν προλάβει να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, να δέχεται πυρ ομάδον από τα media του ομίλου Φιλιππάκη, στα οποία έχει διευθυντικό ρόλο ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Μανώλης Κοττάκης», κάτι που μάλλον ανέδειξε και πάλι το... λάθος του να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Στην πρόσφατη εκδήλωση των «πολιτικών παλαιοημερολογιτών» στο Πολεμικό Μουσείο μεταξύ των άλλων βρέθηκε και ο υπουργός Άδωνις, που πήγε για να τιμήσει με την παρουσία του τους δύο πρώην πρωθυπουργούς. Μπαίνοντας στην αίθουσα, τον περίμενε μια τεράστια έκπληξη και αναφέρομαι στην παρουσία της Βασιλικής Θάνου. Της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, την οποία περνούσε πριονοκορδέλα επί πέντε χρόνια ο αρχηγός Αντώνης. Ο Άδωνις, που δεν πέρασε και λίγα από την παρέα της Θάνου, του Παπαγγελόπουλου και κατ’ επέκταση του Τσίπρα, κατάλαβε ότι κάτι είχε αλλάξει στο μυαλό του Σαμαρά, που δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Παρ’ όλα αυτά, όπως μου έλεγε ένας φίλος μου, που συνάντησε κατά την αποχώρησή του από τον χώρο της εκδήλωσης τον υπουργό Υγείας, έδειχνε εξοργισμένος με τον έναν εκ των πρώην πρωθυπουργών. Απολύτως λογικό, αφού ήταν αυτός που σχεδόν σε καθημερινή βάση επιχειρηματολογούσε στους υπόλοιπους εννιά της Novartis για το μέγεθος της σκευωρίας που είχε στηθεί. Αν κρίνω από τα όσα μου είπε ο άνθρωπος που συνάντησε (φεύγοντας) τον Άδωνι, μετά το προχθεσινό δεν θα εκπλαγώ αν δω ακόμη και να μην ξαναμιλήσει στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ. Βλέπετε, σαν να μην έφτανε η ψυχρολουσία με την παρουσία της Θάνου, πριν προλάβει να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, ο Γεωργιάδης δέχθηκε πυρ ομάδον από τα media του ομίλου Φιλιππάκη, στα οποία έχει διευθυντικό ρόλο ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Μανώλης Κοττάκης. Είναι σαν να σε καλέσει κάποιος στο σπίτι του και πριν προλάβεις να φτάσεις στο δικό σου, να σε ξεφτιλίζει επειδή απλώς έκανες το λάθος να ανταποκριθείς στο κάλεσμά του.