Μια ημέρα πριν έρθει στο φως της δημοσιότητας το επίμαχο βίντεο, το οποίο απεικονίζει τον τον Λευτέρη Αυγενάκη να βιαιοπραγεί σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» - πριν δηλαδή το θέμα «φουντώσει» - ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργος Μυλωνάκης, φέρεται ότι είχε επικοινωνήσει με τον πρώην υπουργό και βουλευτή, έτσι ώστε να του καταστήσει σαφές ότι έσφιγγε ο κλοιός, άρα όφειλε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις.

Διαβάστε ακόμα: Λευτέρης Αυγενάκης: ''Σπάει'' τη σιωπή του ο 22χρονος εργαζόμενος του ''Ελ. Βενιζέλος'' - ''Ήταν εκτός εαυτού, με απείλησε, φοβήθηκα'' - Τα πρώτα του λόγια

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες της στήλης Big Mouth του powergame.gr, ο Ηρακλειώτης πολιτικός αντέδρασε άμεσα, καθώς εκτός του ότι αρνήθηκε τα όσα φημολογούνταν, έσπευσε να χρεώσει το «κυνηγητό» που δεχόταν στον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη.

«Ξέρω ποιος με κυνηγά». Αυτό φέρεται να είπε στον κ. Μυλωνάκη ο Λευτέρης Αυγενάκης, όπως αποκαλύπτει το «Big Mouth», χωρίς να δείχνει διάθεση για περαιτέρω συζήτηση.

Με αφορμή, λοιπόν, τα παραπάνω, η στήλη αποκαλύπτει πως ο πρώην υπουργός είχε εδώ και καιρό την αίσθηση, θεωρούσε δηλαδή, ότι μετά τον Γιώργο Γεραπετρίτη υπήρξε ένας δεύτερος υπουργός Επικρατείας, που είχε βάλει ως στόχο ζωής (προφανώς πολιτικής), να τον «βάλει στην άκρη» και να τον αποπέμψει από την κυβέρνηση.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει σήμερα η στήλη Big Mouth ΕΔΩ.