Συνέχεια στη συζήτηση που άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για «μαύρα χρήματα» στον ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο του Αλέξη Τσίπρα δίνει το τρολ «Πεν Νταλαούρα» με ανάρτησή του.

*Διαβάστε ακόμα: ''Εξαφάνισαν'' τον Κασσελάκη από τις χαλαρές εκπομπές - Οι επικοινωνιολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να ''αλλάξουν'' την εικόνα του


Το τρολ που στηρίζει τον σημερινό πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτηση στο Χ επικαλείται πληροφορίες που μεταδόθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή και θέλουν να έχουν ξοδευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του 2023 2,5 εκατομμύρια επιπλέον της κρατικής χρηματοδότησης.

«Δημιουργείται λοιπόν το ερώτημα από πού προήλθαν αυτά τα επιπλέον 2,5 εκατομμύρια», καταλήγει στην ανάρτησή της η «Πεν Νταλαούρα».


Ολόκληρη η ανάρτηση της «Πεν Νταλαούρα»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή από «πηγές» Κουμουνδούρου, προκύπτει ότι, στις εθνικές εκλογές του 2023, ξοδεύτηκαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον της κρατικής επιχορήγησης. Δημιουργείται λοιπόν το ερώτημα, από ού προήλθαν αυτά τα επιπλέον 2,5 εκατομμύρια.