Στην ενεργό δράση επιστρέφει σιγά-σιγά ο Γιάννης Μπρατάκος μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του. Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, μάλιστα, από την προηγούμενη εβδομάδα βλέπει κόσμο και κάνει τις απαραίτητες επαφές, ενόψει της προετοιμασίας της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΕΒΕΑ αλλά και για την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Πηγές της στήλης με εικόνα της κατάστασης σημειώνουν πως είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι δύο υποψηφιότητες, καθώς φαίνεται πως παίζει χωρίς αντίπαλο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Big Mouth, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ εφησυχάζει. 

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, ο Γιάννης Μπρατάκος επιστρέφει σιγά-σιγά στην ενεργό δράση. Από την προηγούμενη βδομάδα βλέπει κόσμο, κάνει επαφές και προετοιμάζει την υποψηφιότητά του, τόσο για την προεδρία του ΕΒΕΑ, όσο και για την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος. Από κάτι φίλους που έχουν εικόνα του χώρου πληροφορούμαι ότι και οι δύο (!) υποψηφιότητες Μπρατάκου πηγαίνουν τρένο. Αν κατάλαβα καλά, παίζει χωρίς αντίπαλο, αν και ο ίδιος, γνωρίζοντας όσο λίγοι από εκλογές, ούτε εφησυχάζει, ούτε αντιμετωπίζει χαλαρά την όλη διαδικασία.